Monday, May 18, 2009

slack finish liao...
















heyy people blogging again........finished mii 9 papers on thurs:)went 4 zone F service yesterday n had awesome prayer.worship n sermon......but didn't go marina wif dem cos didn't feel lyk going n anyways i had family gathering...heehee watched blade the series yesterday...nt bad lah!......anyways,here are mii top 10 songs........
1.sorry sorry(superjuniors)
2.last farewell(big bang)
3.lollipop(big bang + 2NE1)
4.haru haru(big bang)
5.lies(Big Bang)
6.look at me(taeyang-solo)
7.nobody(wondergirls)
8.tell me(wondergirls)
9.so hot(wondergirls)
10.gee(girls generation)

Friday, May 8, 2009

exam week~
















yay!exam's ganna finish next thursday:)so happy.........just completed 1 week of it:)anyway i had my HCL paper in dhe creativity room on tues........amelia go up first so go recess wif averyl,grace n mandy...OMGosh!saw hannah tan's sis........so many similarities sia......anyways after recess mii,grace n averyl were toking bout super juniors den suddely sun yue say(out of nowhere)'SORRY SORRY'...kayy dat was damn random....den she start dancing all dhe wierd wierd actions...so funny sia.....mii grace n averly were laughing lyk crazy lorrh......today walk down wif averyl,nicole,chenting n claire den saw adiel n dily downstairs bt den dey go off 1st.....den amelia n zhenni come down...so we just go home lyk dat lorhhh..........dat aron ar.......take so many sweets from mii:10 ricolas,1 lollipop,1 cola strip......mandy took a few ricolas n 1 lollipop....averyl took 2 onli,den amelia,judy, joyce, joanne n a few other poeople take 1 lollipop n maybe 1 or 2 ricolas only......oh ya!!!shared those fruit jelly sweets king wif judy,joyce,chenting,marianne,zhenni terryin n esther......wah sey......dhe boys saw sia....den dey were lyk...never give me :(anyways....dat was duriong maths sup........anyways thanx to dhe lord.....i had a SUPER fantastic week......n i believe dat next week will b 1 too.....

Saturday, May 2, 2009

went 4 dhe sports heats.......

aiyohyoh..mii short putt damn suck sia...........don even know wether can make it to top 8:( anyways....dhe sec 3 n 4s run damn fast sia.......sry ah....................no inspiration now....waitin 4 cousins to come over-_-

anyways.......here's a quizzy thingy...

1)who is the last person who sms you?
ans:erm.....amy i think
2)who is the last person who talked to you?
ans:hmmm....sarrie:)
3)what is your relationship with her?
ans:cousins
4)name 5 traits of him/her:
-funny-crappy-crazy-nice-weird??
5)what ice-cram flavour do you like most?
ans:erm....nt sure...maybe chocolate velvet:):):)
6)Are you bored?
ans:erm....kinda
7)who is your bestie in your class?
ans:erm....no besties....all good fwens:)
8)are you single?
ans:yea:)
9)what band do you like the most
ans:big bang!!!erm....it's kinda obvious-_-
10)do you currently have a crush on someone?
ans:nope
11)have you ever liked someone for more than 4 months?
ans:well...yeah
12)are you in a uniform group?
ans:yup!
13)do you like bunnies?
ans:erm....yea they're cute bt i prefer puppies:)
14)what shows do you like most?
ans:korean(not those soappy ones)and taiwanese
15)what's your current mood?
ans:erm......just normal and happy:)
............................................................................................................................................

quiz thingy~1)joyce 2)judy 3)marianne 4)amelia 5)allyah 6)owen 7)bryan 8)joanne 9)shermon 10)shubin
1.What will happen if 4 and 9 go together?
ans:(amelia n shermon)wow......i would like to know too:]
2.What does no.3 like most?
ans:(marianne)me!!!!cos she's mii current wife......hohohohooo:]
3.is no.8 a male or female
ans:(joanne)a girl obviously-_-
4.are no 6 and 7 compatible?
ans:(owen n bryan)ABSOLUTELY?!
5.what is your relationship with no.1?
ans:(joyce)she's mii ex-lao po
6.is no.10 from your primary school?
ans:(shubin)yea:]
7.do you think that no.5 and no.2 are compatible?
ans:(allyah n judy)lol..........dat would be interesting

Wednesday, April 29, 2009

posting yea??!!

yesterday was dhe sports heats part1...dhe 400m relay...whooo!!!!!!!!!terriyn did us proud by clinchin dhe 1st place...byran got 2nd....at first we were lyk..'YOU BETTER WIN AR!!!!!!'den he laugh laugh shake his head as usual:)lol.....................yorick n mandy were nt bad too:)..............aiyohyo...tomorrow gt shorputt 4 mii.....hope dat we'll b able to go to dhe semi-finals...oh ya!!!!!!!!!!!!good luck to dhe SHORTPUTT,200 M RELAY,100 METRE RELAY PEEPS!!!!!!!!!!!!!!!!lol;)stoppin nw...bye...

Monday, April 27, 2009

sry mii dear fwens~







sry ah... nv blog or use com till nw cos exams are nearing.......mus study mah......anyways.....zone F outing was great...went 2 bugis ...ate lemon chicken @ dhe foodcourt which was freaking expensive......$4.50 for so lttle shreddes of chicken....a** dem...cheat my money:(today today......terryins b'dae HAPPY B'DAE TERRYIN N HAPPY BELATED B'DAE AVERYL:):):)...hohoho.....okayys...dat was really random....anyways pray dat mii nuer will faster get well soon:/haiihssss..........joanne ar.....don worry we will always think of euu...okayys nw....better stop....startin 2 crap a lot:)

Wednesday, April 22, 2009

heyys ppl....blogginagain:)

















today,nothing really special....reached skl @ bout 7.50.......went 2 stadium 4 PE.....wow,realised dat ms teo's 'shou xia' is nt gabriel anymore.....it's some new graduated(lyk gabriel) volleyball guy.........wasn't really hungry so had 100 plus 4 recess...today almost fell asleep during maths n science........didn't know gt mini maths test so nv prepare bt lucky gt revision so faster ping........ah......can't wait 4 zone F dis sat...kayys...nothing really nice 2 write about...stopping pen nw....cya

Monday, April 20, 2009

NPCC

kayys......haven posted in a long time....mum don allow use com lah.......
anywayys back to topic...
npcc was fun on friday..not so many drills.......played poison ball @ dhe end of dhe day n got whacked rite in dhe head by mr (sry...forgot his name)!!!!!!!!!!!!!dhe game was so stupid...den it was time for dhe NCOs to stand outside dhe circle...i got smashed on dhe leg..... :(
so sad...it's dhe last day 4 dhe sec 4 nCOs....aiiiiiihhhhhhhhhhhhhhssss....

on saturday go 4 parade......sat wif amelia in dhe bus n tassri was lyk dhe damn extra person sitting by himself....i mean lyk...got guys in dhe other bus don wan sit den mus sit wif dhe girls.....was lyk camwhoring wif amelia in dhe morning n nite......at dhe police academy.....1 guys shoe fell off and down dhe hole between dhe chirs...mii bottle got kicked down too :(
den rite ...dat amelia go see mii ez-link card den azly saw...snatch away den go show wesley baowei yiqi dey all...... :(... oh ya.....so many people fainted ...bt dhe person who really pratically 'BONG' onto dhe floor is dhe sir...after parade @ about 8 plus go wif xi jia amelia n priscilla to T1 den dhe guys go mac.......bt later walk for a whileden saw azly wesley n bao wei....den we were lyk huh??????..blah blah blah....bt so damn crowded so go TM instead..bt got to leave early at 9.15pm cos got family gathering..so pack home dhe stuff...wen mum come...i open car door n saw lizzie...YAY!!!!!!!!!!!!!bt...she drink finish all mii sprite,ate all mii prawns,mii chicken and most of mii fries..... 0_0.....luckily anyway go home gt food so eat,shower,bathe den sleep...
today watched ratatouille during home-ed.....amelia n judy so jealous...hohohoooooo..lol...ate kuay chap again and flinged a huge portion of soup on mii shirt.................kayy.......stoppin pen nw....cya